Крадіжки, шахрайство та курйози в кримінальній хроніці за середу, 25 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
26.01.2017 · 14:35 · переглядів - 1787

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, 25 січня до Бердянського відділу поліції надійшла 64 заяви від громадян.

Крадіжки, шахрайство та курйози в кримінальній хроніці за середу, 25 січня

Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №2 Бердянського відділу поліції, під керівництвом Євгена Білоусова.

А розпочнемо з крадіжок:

  • з магазину по пр.Праці було вкрадено чотири флакони туші для вій (це не перший випадок крадіжок з цього торгівельного закладу – всі вони розкриті);
  • з території підприємства по вул. Коцюбинського шляхом вільного доступу вкрали дві шашличниці;
  • з господарчого приміщення будинку по вул. Земська, 32 вкрали коляску, вартістю 2000 грн.;
  • з стіни магазину по вул. Мічуріна вкрали кондиціонер (це вже другий подібний випадок в цьому районі – винний у попередній крадіжці з офісу вул. Гагаріна затриманий, але власникам техніки рекомендуємо вжити противандальні заходи);
  • з 9-го поверху під’їзду будинку по вул.М.Шоссе 89-а, вкрали комутатор для інтернет трансляції «Foxgate6208» (також зветаємо увагу власників на необхідність обмеженого доступу до обладнання.

І знову шахрайство:

  • жителька міста 1992 року народження переахувала невідомим 750 грн. за пальто, об’яву про продаж якого вичитала на відомому інтернет сайті. Прочекавши тиждень і не отримавши товар, звернулася до поліції;
  • на стару схему про «дешевий цукор» спіймалася працівник однієї зі шкіл. 25 січня до неї підійшов невідомий і запропонував цукор по східній цині. Вони поїхали до неї додому, де вона передала йому 1700 грн. Після чого вони стали чекати автомобіль з товаром біля будинку. Тут шахраю захотілося попити, а коли жіночка повернулася з склянкою води, то його, звісно, вже не було. Візьміть цей випадок до уваги.

Ну а закінчимо випуск дещо курйозним випадком, але з серйозними наслідками.

Місцевий мешканець 1991 року народження, знайшов у інтернет мережі контакти своєї давньої знайомої, надіслав повідомлення, пропонуючи зустріч. Дівчина відповіла, щось на кшталт, що не бачить сенсу, так як заміжня. Але хлопець продовжив листування, що не сподобалося цивільному чоловікові дівчини. Він з’ясував адресу і близько 23 години 24 січня заявився до заявника додому і забажав вибачення. А отримавши їх, в якості «морального» збитку мабуть, забрав у «залицяльника» мобільний телефон. Співробітники кримінальної поліції групи «Гора», куди на наступний день звернувся громадянин, оперативно встановили особу «Отелло» – місцевого жителя 1992 року народження, і з’ясували, що той вже встиг здати гаджет до ломбарду.

По даному факту розпочате кримінальне провадження за ознаками ст.186 КК України (Пограбування). Це приклад того, як не треба вчиняти при конфліктних ситуаціях. Ну, а якщо по-чоловічому, в такій ситуації можна було б виправдати коли б, наприклад, пролунало – дуель, к бар’єру панове, а так вийшов банальний меркантильний злочин.

На сьогодні це всі новини. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. 




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок