Крадіжки та заходи по протидії наркозлочинності у кримінальній хрониці за 26 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
27.01.2017 · 11:14 · переглядів - 1497

Огляд кримінальних зведень за минулу добу

Крадіжки та заходи по протидії наркозлочинності у кримінальній хрониці за 26 січня

Чергування та охорона публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №3 Бердянського відділу поліції, під керівництвом Романа Мінкова, пройшло більш-менш спокійно – мабуть далося взнаки зменшення температури. Всього було зареєстровано 42 звернення громадян.

Так звернувся приватний підприємець, який має торгівельну точку на «Залізячному» ринку. Він повідомив, що ще 23 січня з магазину був вкрадений міксер «Scarlet». А мешканка будинку по вул.М.Шосе, 101 повідомила, що з підвалу 3-го під’їзду невідомі, шляхом пошкодження замка, вкрали спортивний горний велосипед «EXC», рама чорного кольору, надпис червоного, на рулі встановлено спідометр. Сума збитку склала 8000грн. Просимо відгукнутися можливих свідків, або тих кому принесуть ці речі на продаж.

Продовжуються заходи по протидії наркозлочинності. Так військовослужбовці Національної гвардії – в/ч 3033 виявили і вилучили у місцевого жителя, 1986 року народження, шприц з рідиною специфічного запаху. Співробітники групи реагування патрульної поліції у громадянина 1992 року народження, виявили і вилучили 2 згортка з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження. А співробітники третього міжрайонного сектору управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області – начальник Дмитро Циганок, в ході санкціонованого судом обшуку виявили і вилучили у раніше засудженого жителя вул.Північна,3-а, 1984 року народження, ацетильований опій – так звана «ширка», інгредієнти для його виготовлення, речовину рослинного походження – ймовірно «марихуану», засіб для її вживання. В усіх випадках все вилучене направлене до експертизу до лабораторії з досліджень наркотичних, психотропних, сильнодіючих, отруйних речовин Запорізького НДЕКЦ у м.Бердянську. Тобто обладнання, кваліфікація дозволяє досліджувати зразки на місткість опію, марихуани, кокаїну, метадону, «спайсів» і т.п. у місті –а це значне досягнення. Хочеться сподіватися, що, знову ж, спільними зусиллями,на новому рівні запрацюють дактилоскопічна лабораторія і з дослідження зброї.

На сьогодні це всі новини.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку-сподіваємось на продуктивну співпрацю.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок