П'ять років за гратами за керування в нетверезому вигляді в результаті якого троє постраждалих і один загинув

Бердянськ 24
01.02.2017 · 13:08 · переглядів - 1429

Обвинувачений, керуючи автомобілем ВАЗ 21061, не впорався з керуванням, внаслідок перебування в стані алкогольного сп’яніння, виїхав за межі проїжджої частині та здійснив наїзд на дерево.

П'ять років за гратами за керування в нетверезому вигляді в результаті якого троє постраждалих і один загинув

30.01.2017 Бердянським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження відносно місцевого жителя, якого засуджено за порушення правил дорожнього руху при керуванні транспортним засобом, внаслідок чого один пасажир автомобілю загинув, а двоє інших отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Так, 14.07.2016 приблизно о 15 годині 30 хвилин обвинувачений, керуючи автомобілем ВАЗ 21061 по вул. Будівельників в м.Бердянськ, не впорався з керуванням, внаслідок перебування в стані алкогольного сп’яніння, виїхав за межі проїжджої частині та здійснив наїзд на дерево.

Хоча потерпілі у кримінальному провадженні не бажали суворо покарати водія і обвинувачений вину визнав, однак суд погодився з думкою прокурора та з урахуванням тяжких наслідків завданих кримінальним правопорушенням у виді смерті потерпілого, перебування водія в стані алкогольного сп’яніння, призначив йому реальне покарання у вигляді позбавлення волі строком 4 роки 7 місяців та задовольнив всі позовні вимоги потерпілих.

Під час судового слухання встановлено причини, які стали наслідком такої трагедії, це і перебування водія в стані алкогольного сп’яніння, а також винна поведінка самих потерпілих, які погодились з тим, що їх буде перевозити водій в такому стані. 

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
молодший радник юстиції

Віктор Михайлович Сушко




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок