КП “Бердянськекотранс” пропонує послуги з вивезення твердих побутових відходів дорожче, ніж приватні фірми

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.02.2017 · 15:38 · переглядів - 1581

В рамках розгляду конкурсних пропозицій з вивезення твердих побутових відходів для Територіального медичного об'єднання, КП “Бердянськекотранс” запропонувало свої послуги дорожче за всіх інших учасників торгів. Переможця визначили по найнижчій пропозиції.

КП “Бердянськекотранс” пропонує послуги з вивезення твердих побутових відходів дорожче, ніж приватні фірми

На минулому засіданні конкурсних закупівель, яке відбулось 24-го січня, була озвучена загальна вартість послуги з вивезення твердих побутових відходів для ТМО на рік — 93 тисячі 500 гривень. Тоді, за найнижчою ціною було визначено приватну фірму для вивезення сміття на один місяць. Члени комісії прийняли рішення повернутись до розгляду цього питання після залучення до конкурсу комунального підприємства.

На черговому засіданні, яке відбулось 2-го лютого, фахівці мерії повернулись до визначення організації з вивезення ТБО міськлікарні на поточний рік. Так, комунальне підприємство “Бердянськекотранс” оцінило свої послуги в 57 гривень за кубічний метр, в той час як приватні установи запропонували більш вигідні умови. Найнижчою пропозицією стала заявка від ПП Бауера — 52 гривні за м3. Розпорядник коштів рекомендував укласти угоду саме з приватним підприємством, з яким медики співпрацюють вже тривалий час і жодних нарікань на його роботу не мають.

Члени комісії врахували пропозиції розпорядника коштів і визначили переможця за найбільш вигідною пропозицією.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок