Стадіон “Торпедо” має шанс на друге життя

По матеріалам Пресс-служба исполкома
03.02.2017 · 09:57 · переглядів - 1501

Вірогідний варіант для Бердянська - це створення навчально-тренувального та реабілітаційного центру на базі стадіону “Торпедо”.

Стадіон “Торпедо” має шанс на друге життя

2 лютого, відбулась робоча зустріч заступників міського голови Оксани Дєєвої та Юлії Дойнової з керівником департаменту змагань Федерації легкої атлетики України Іолантою Хропач та головою відділення Національного олімпійського комітету України Володимиром Лобановим. У ході зустрічі сторони обговорили питання реконструкції бердянського стадіону “Торпедо”.

Як повідомлялось раніше, міський голова Володимир Чепурний провів минулого тижня зустріч у Запоріжжі із віце-президентом НОК України Ігорем Гоцулом. Головним питанням було відновлення діяльності міського стадіону “Торпедо” і можливості залучення коштів державного бюджету на його реконструкцію. І ось вже цього тижня Бердянськ відвідали спеціалісти щодо вивчення ситуації на місці та напрацювання подальших спільних кроків у цьому питанні.

Керівнику департаменту змагань Федерації легкої атлетики України Іоланті Хропач та голові відділення Національного олімпійського комітету України Володимиру Лобанову було представлено проект реконструкції стадіону “Торпедо”, розроблений у 2008 році. Були обговорені різні варіанти можливого коригування проекту. Все залежатиме від того, який буде обрано напрямок для стадіону - футбольно-атлетичний чи змагальний.

Керівник департаменту змагань Федерації легкої атлетики України Іоланта Хропач зауважила, що існує чіткий перелік вимог до спортивних комплексів, якщо вони претендують на проведення заходів національного рівня. В той же час наразі головна мета НОКУ та ФЛАУ - підтримувати створення якнайбільше нових сертифікованих спортивних споруджень на території України.

Вірогідний варіант для Бердянська - це створення навчально-тренувального та реабілітаційного центру на базі стадіону “Торпедо”.

Після обговорення деталей у кабінеті гості оглянули територію стадіону “Торпедо”, а також стадіон школи №16, відвідали ДЮСШ і міський Палац спорту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 15 травень, середа 2024
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок