Вилучені наркотики і граната

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
16.02.2017 · 08:51 · переглядів - 965

Продовжуються заходи по протидії незаконному обігу наркотиків на території Запорізької області.

Вилучені наркотики і граната

Так, 14.02.2017 року співробітники 3-го міжрайонного сектору управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області – начальник Дмитро Циганок, в ході документування протиправної діяльності - в частині ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, придбання, зберігання з метою збуту наркотичних речовин), раніше засудженого, 1990 року народження, під час проведення обшуку у нього за місцем мешкання в селі Зеленівка, Приморського району, виявили і вилучили 2 паперових згортки з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору загальною вагою приблизно 300 грам, яка є ймовірно особливо небезпечним наркотичним засобом «марихуана».

Все вилучене направлено на експертизу. Якщо підтвердиться «якість і кількість» зілля, підозрюваного чекає відповідальність у вигляді позбавлення волі від 5-ти до 10-ти років.

А, перевіряючи інформацію від громадян про можливе порушення законодавства в частині ст.309 Кримінального кодексу України (зберігання наркотичних речовин) жителем міста Бердянська, 1975 року народження, співробітники поліції у нього під час обшуку за місцем мешкання по вул. Запорізьких Козаків, виявили та вилучили предмет для куріння марихуани ( так званий «бульбулятор»), паперовий згорток, заповнений речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору ймовірно «марихуаною» і предмети схожі на гранату Ф-1, і пістолетні набої у кількості 7 шт.

Все вилучене направлено на експертизу до Запорізького НДЕКЦ МВС України. Якщо експертиза підтвердить боєздатність вилученого, то підозрюваного чекає відповідальність і за ст. 263 Кримінального кодексу України(незаконне поводження зі зброєю), санкції за якою від 2-х до 5-ти років позбавлення волі. Будь ласка, не «грайте» життями своїх рідних.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок