До уваги роботодавців – зміни форми звітності № 3-ПН

Бердянськ 24
16.02.2017 · 14:38 · переглядів - 747

Бердянський міський центр зайнятості інформує та надає роз’яснення щодо змін форм звітності роботодавців, а саме «Інформації про попит на робочу силу (вакансії)» та Порядку подання форми звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

До уваги роботодавців – зміни форми звітності № 3-ПН

Відтепер форму № 3-ПН подають за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії. Датою відкриття вакансії є наступний день після створення робочого місця чи припинення трудових відносин з працівником, робоче місце якого стає вакантним, або дата, починаючи з якої може бути укладений трудовий договір з найманим працівником. Форма № 3-ПН заповнюється роботодавцями та подається до базового центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця.

Роботодавець визначає вид звітності - первинна або уточнювальна. Первинна звітність подається з метою інформування про наявність попиту на робочу силу (вакансії). Уточнювальна звітність подається в разі необхідності на заміну первинної та містить уточнення характеристик вакансії: умов праці, розміру заробітної плати, вимог до претендента тощо. При цьому не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та назви професії (посади).

До пункту 2 розділу ІІ форми № 3-ПН, в якому наводиться загальна кількість осіб із числа громадян, що мають додаткові гарантії щодо сприяння працевлаштуванню (відповідно до статті 14 Закону України „Про зайнятість населення”), додано учасників бойових дій, а також внутрішньо переміщених осіб.

У пункті 8 із запропонованого переліку відбулося об’єднання по освітнім рівням: неповну, базову та повну вищі освіти – у вищу освіту. А в пункті 9 додано науковий ступінь.

Розділ ІІ форми № 3-ПН підписується роботодавцем або уповноваженою ним особою окремо щодо кожної вакансії.

За детальною інформацією звертатися до Бердянського міського центру зайнятості (м. Бердянськ, вул. Консульська 14/2) або за телефоном 06153-4-72-94




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок