Кримінальна хроніка за середу, 15 лютого

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
16.02.2017 · 16:54 · переглядів - 2167

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, за минулу добу до Бердянського відділу поліції надійшло 53 заяви від громадян.

Кримінальна хроніка за середу, 15 лютого

Охорону публічного порядку, оперативне реагування на звернення громадян здійснював сектор реагування патрульної поліції відділу №3, під керівництвом Романа Мінкова. Скоєння тяжких злочинів на території обслуговування допущено не було.

А розпочнемо з надзвичайної події.

Сьогодні близько 7-ї ранку жінка - на теперішній час її особа співробітниками поліції встановлена - жителька с. Старопетрівка, Бердянського району, 1991 року народження, потрапила під потяг на імпровізованому переході в районі вулиць Севастопільська - Довганюка, що у мікрорайоні «8-березня». Отримані травми виявилися несумісними з життям. Співробітники поліції ретельно оглянули місце пригоди, опитали свідків і встановили локомотив, який скоїв наїзд. Усі передумови трагедії будуть встановлені в ході кримінального провадження за ст.276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітрянного транспорту). За попередніми даними одним з факторів нещасного випадку є те, що загибла була у міховій шапочці і з навушниками від телефону. Ну а ми, враховуючи особливості міста, де багато пішохідних доріжок перетинається із залізничними коліями, просимо громадян бути пильними. Це стосується і при переході проїжджих частин вулиць, особливо підчас користування гаджетами.

Було зареєстровано ряд крадіжок:

  • в ніч з 14 на 15 лютого невідомі пошкодили вхідні двері магазину «1001 дрібниця» по вул.Європейська, 54 і вкрали: пальчикові батарейки – 230 шт, термоси – 4 шт, ручок 8 шт, електрочайник – 2 шт, панчохи – 30 пар, сковорідки – 4 шт, МР 3 плеєр «Event», масляний радіатор. Ми ретельно перерахували вкрадене – може комусь запропонують його на продаж.
  • з двору домоволодіння по вул. Слободська, також в ніч з 14 на 15 лютого був вкрадений велосипед марки «Десна», салатового кольору, з багажником і корзиною;
  • з незачиненого автомобіля «Nissan», на одній з авто мийок, було вкрадено гаманець з документами – це досить незвична подія для нашого міста, тому звертаємо на неї увагу і закликаємо бути уважними і не залишати речі в салонах транспортних засобів;
  • місцевий мешканець, 1942 року народження, при купівлі настоянки «Бояришник» в одній із аптек, поклав на прилавок свій мобільний телефон марки «Nomi», вартість 300 грн., а потім чи то забув, чи його вкрали. Також будьте уважніше.

І знову звертаємо увагу на необхідність збереження хімічних, сильнодіючих речовин, у т.ч. і лікарських препаратів, у недоступному для дітей місцях.

Так, 15 лютого близько 17 години до дитячої лікарні був доставлений хлопчик, 2013 року народження, з попереднім діагнозом: отруєння речовиною для чищення килимів. На щастя його здоров’ю вже нічого не загрожує, але будьте більш пильними – мова йде про безпеку ваших дітей.

На сьогодні це всі новини. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 – чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. По ним ви можете повідомляти про всі надзвичайні події, а також злочини, що скоєні або плануються.
Речник Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області Ігор Горецький.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок