Бердянці вшановують пам'ять Героїв Небесної сотні

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.02.2017 · 14:19 · переглядів - 1997

20 лютого в Україні встановлено Днем пам’яті Героїв Небесної сотні. Треті роковини з трагічних подій 2014-го року в Бердянську пригадали під час мітингу-реквієму, який відбувся о 12-й годині поблизу міського палацу культури ім.. Т.Г. Шевченко.

Бердянці вшановують пам'ять Героїв Небесної сотні

Учасники Революції Гідності, волонтери, військовослужбовці прикордонного загону, учнівська молодь зібрались на площі біля МПК ім.. Т.Г. Шевченко, щоб вшанувати пам'ять загиблих українців в лютневі дні 2014-го року. 

Волонтер Ольга Коник, викладач БДПУ Володимир Мірошниченко, заступник міського голови Юлія Дойнова, активіст майдану Костянтин Дадаєв та ін. відзначили надзвичайну цінність подій лютого 2014-го року в боротьбі за становлення могутньої, європейської Української держави.

Варто відзначити, що ввечері, на площі Єдності, де в Бердянську збирались патріоти на підтримку Революції Гідності, відбудеться ще один захід по вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні.

О 17:30 на Площі Єдності зібрались активісти бердянського Євромайдану, учасники Революції Гідності, ветерани АТО, волонтери та інші небайдужі бердянці. Лампадками патріоти виклали український герб, таким чином ушанувавши пам'ять загиблих українців три роки тому на Майдані незалежності.

Кожен з виступаючих щиро ділився своїми відчуттями і думками про ситуацію, в якій опинились українці через три роки після Революції Гідності. Основна теза, яка звучала того вечора – необхідність продовжувати боротьбу, незважаючи на мінливу політичну кон’юнктуру. 

Добре відомі в Бердянську серед патріотичної спільноти Сергій Шарай, Анетта Омельченко, Віталій Белтадзе, Ігор Касьянов, Роман Синиця та інші патріоти висловили щире переконання в неминучій перемозі України, адже правда і справедливість на стороні українського народу.

Організатором акції виступив міський осередок ВО «Свобода».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок