В Бердянську стартують суботники - оновлено

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.03.2017 · 10:09 · переглядів - 778

З 25 березня і до Великодня щосуботи та щонеділі в Бердянську проводитимуться суботники. З відповідним розпорядженням виступив міський голова Володимир Чепурний під час чергової апаратної наради.

В Бердянську стартують суботники - оновлено

Активісти двох-трьох мікрорайонів, поетапно будуть проводить суботники на своїх територіях. Основне завдання — прибрати місто до Великодня. Допомогу в проведенні загальноміських суботників будуть надавати державні установи та приватні організації — приватна та комунальна техніка буде розподілена між мікрорайонами. Таким чином, представники влади розраховують в максимально стислі терміни вивозити сміття, яке буде зібрано активними мешканцями.

- Необхідно починати приводити місто в нормальний стан. З суботи розпочинаємо загальноміські суботники. Всі комунальні служби мають бути готові до проведення загальноміських заходів з прибирання територій. Ці роботи мають бути завершені до 16-го квітня, - розпорядвися міський голова Володимир Чепурний.

Під час зустрічі з журналістами, міський голова Володимир Чепурний уточнив, що загальноміські суботники стартують з 25 березня.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок