Поліцейські ліквідували наркопритон у Бердянську (фото, відео)

Бердянськ 24
16.03.2017 · 10:38 · переглядів - 2356

Черговий приклад співпраці населення і правоохоронців у питанні боротьби із наркозлочинністю. Відпрацьовуючи інформацію від громадськості працівники міжрайонного сектору управління протидії наркозлочинності - старший у нашому регіоні Дмитро Циганок, припинили "роботу" наркопритону.

Поліцейські ліквідували наркопритон у Бердянську (фото, відео)

Під час санкціонованого обшуку працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Запорізькій області та слідчі у жителя Бердянська, який влаштував за місцем мешкання наркопритон, вилучили наркотичну речовину на суму понад 300 тисяч гривень.

14 березня борці з наркозлочинністю під час оперативно-розшукових заходів провели санкціонований обшук за місцем мешкання 37-річного жителя Бердянська.

У цей час у господаря знаходились в гостях двоє товаришів, яким чоловікнадав приміщення для виготовлення та вживання наркотичних речовин. Також правоохоронці виявили та вилучили близько 25 мл «опіюацетильованого» і 2,5 літри «екстракційного опія».

На сьогодні знайдені речовини направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція інкримінованої статті - позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Триває подальше розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок