“Зелений пакет” для підвищення екологічної грамотності

По матеріалам Пресс-служба исполкома
25.03.2017 · 11:17 · переглядів - 558

Усі школи та гімназії міста отримали навчальні матеріали “Зелений пакет” для підвищення екологічної грамотності школярів

“Зелений пакет” для підвищення екологічної грамотності

Сьогодні, 24 березня, в гімназії №2 відбулась передача всім школам та гімназіям міста мультимедійного набору навчального матеріалу “Зелений пакет” для екологічної освіти у середній школі. Його отримали вчителі біології та географії міста Бердянська за підтримки народного депутата України Олександра Пономарьова.

На захід завітала заступник міського голови Юлія Дойнова та депутат міської ради Жанна Безродня. Юлія Дойнова відзначила, що навчальні матеріали “Зелений пакет” дають можливість сформувати у школярів активну життєву позицію щодо охорони навколишнього середовища, а для вчителів - це можливість використовувати сучасні інтерактивні методи навчання.

Міський відділ освіти визначив координатором цього проекту Олену Акульшину, вчителя гімназії №2. Для присутніх вона представила наочно, як виглядають відеоматеріали для використання в різних темах навчального процесу — це ощадне використання водних ресурсів, охорона навколишнього середовища тощо.

Повна українська версія мультимедійного набору навчального матеріалу для екологічної освіти у середній школі “Зелений пакет”, який направлений на підвищення екологічної грамотності школярів і сприяння концепції сталого розвитку, був презентований у 2011 році Координатором проектів ОБСЄ в України та Міністерством освіти України. Унікальний комплекс «Зелений пакет» включає такі компоненти: посібник для вчителя з урочними планами, відеоколекція, компакт-диск та гра «Дилеми» (картки для гри та посібник для вчителя).




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок