В квітні в Бердянську було висаджено понад 4 тис. дерев

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.04.2017 · 10:56 · переглядів - 1034

В рамках загальноміських суботників, які тривали в Бердянську впродовж квітня, було висаджено понад 4 тисяч саджанців дерев

В квітні в Бердянську було висаджено понад 4 тис. дерев

Про це на апаратній нараді при міському голові повідомив директор КП “Зеленгосп” Володимир Шаповалов.

Традиційно в період загальноміських суботників, в комунальному підприємстві “Зеленгосп” безкоштовно видаються саджанці молодих дерев. Всі охочі, мають змогу отримати молоді деревця, щоб озеленити придворову територію чи інше громадське місце. За словами Володимира Шаповалова в квітні було роздано більше 4 тис. саджанців. 

Нагадаємо, на минулому тижні конкурсна комісія із закупівель визначила підрядну організацію для проведення озеленення із закупівлею саджанців з комом. Володимир Шаповалов відзначив, що впродовж двох наступних днів всі дерева будуть висаджені. А це вул. Лютеранська, Морська та проспект Східний. 

 

Крім того, Володимир Шаповалов повідомив, що з цього тижня комунальники розпочнуть займатись покосом трави. В свою чергу, директор КП “Бердянськекотранс” Іван Братеньков відзначив, що до 10-го травня співробітники його підприємства побілять бордюри центральних вулиць міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок