До початку сезону в Бердянську з'явиться декоративна навігація

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.04.2017 · 17:02 · переглядів - 2078

Показчики з основними напрямками туристичних маршрутів Бердянська з'являться в місті вже до початку курортного сезону. На ці потреби з міського бюджету пропонується виділити 199 тисяч гривень.

До початку сезону в Бердянську з'явиться декоративна навігація

Монтаж покажчиків пропонується запроваджувати в декілька етапів. На першому — декоративна навігація буде встановлена в центральній частині міста. Якщо експеримент виявиться успішним, з міського бюджету виділять додаткові кошти для обладнання й в інших частинах міста подібних показчиків.

В такий оригінальний спосіб буде вирішено проблемне питання адаптації та орієнтування гостей Бердянська. Визначивши перелік найбільш популярних туристичних зон, обладнавши показники з описом детального маршруту до них, в підсумку це стане однією зі складових підвищенню рівня курортних послуг в нашому місті.

Аналогічні пропозиції наша редакція озвучувала представникам міської влади під час однієї з щотижневих зустрічей Володимира Чепурного з представниками ЗМІ, тож подібну ініціативу творчий колектив "Бердянськ 24" підтримує одноголосно. Крім того, наразі редакція сайту займається нанесенням на мапи Google Бердянська, маршуртів міських транспортних засобів зі вказанням інтервалів руху. 

Наразі проект "Google. Громадський транспорт Бердянськ" вже мав би бути реалізований, однак, з невідомих нам причин, більше місяця наша редакція не може отримати необхідну інформацію від відділу транспорту та зв'язку мерії.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок