Бердянські школярі займуться реконструкцією схилу гори

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.05.2017 · 10:15 · переглядів - 2962

В мерії вже більше пів року тривають розмови про реконструкцію схилу гори в районі вул. Правди. Однак, поки одні лише озвучують плани, бердянські школярі, власними силами починають облаштовувати цю територію.

Бердянські школярі займуться реконструкцією схилу гори

В рамках Всеукраїнського проекту “Відкривай Україну” учні гімназії №1 “Надія”, під керівництвом вчителя історії Ольги Войнікової планують зайнятись реконструкцією схилу гори в районі оглядового майданчика. Школярі успішно пройшли перший етап конкурсу — запровадження креативних ідей на рівні свого освітнього закладу і перейшли до другого — благоустрій міста.

На схилі гори планується провести суботник — висадити дерева та прибрати сміття, встановити лавочки та таблички з написами “Не смітити”. Для реалізації ідеї школярі потребують допомоги у будівельних матеріалах чи коштах. Куратор проекту в гімназії №1 “Надія” Ольга Войнікова, в соціальних мережах закликала всіх небайдужих надати посильну допомогу для реалізації проекту.

Є надія, що успішна реалізація проекту школярами, спонукатиме бердянських чиновників перейти від слів до справи і завершити реконструкцію схилу гори.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок