Бердянські поліцейські затримали озброєних хуліганів

По матеріалам Відділ комунікації поліції Запорізької області
10.05.2017 · 17:04 · переглядів - 3660

Працівники Бердянського відділу Головного управління Національної поліції в Запорізькій області встановили особи та затримали двох зловмисників, які погрожуючи зброєю, побили студента місцевого університету.

Бердянські поліцейські затримали озброєних хуліганів

9 травня, приблизно об 11-й ранку у Бердянську, по вулиці Свободи, до 19-річного студента місцевого вишу підійшли двоє молодиків. Одного з них він знав, іншогобачив уперше. Ці двоє повели себе агресивно: погрожуючи пістолетом та ножем, нанесли потерпілому ряд ударів в область обличчя та тулуба. Після цього один із нападників бризнув потерпілому в обличчя з перцевого балончика.

Закінчивши знущання, зловмисники залишили місце події, а побитий парубок звернувся до поліції.

Вжитими заходами розшуку правоохоронці встановили особи нападників – місцевого мешканця 1998 року народження та його однолітка із Запоріжжя.

Як пояснили затримані, ініціатором нападу став саме місцевий житель. Мовляв, йому передали треті особи, що побитий ними парубок колись недобре про нього висловлювався.

 

У правопорушників вилучено стартовий пістолет, ніж та газовий балончик. Розпочатокримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок