Сталева хвиля 2017: організатори обіцяють чимало сюрпризів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.05.2017 · 09:09 · переглядів - 2439

9-11 червня в Бердянську відбудеться другий фестиваль ковалів “Сталева хвиля”. Наразі організатори приймають заявки від учаснкиів, однак вже сьогодні відомо, що фестиваль обіцяє бути не менш вражаючим та захоплюючим, ніж в минулому році.

Сталева хвиля 2017: організатори обіцяють чимало сюрпризів

Фестиваль ковалів “Сталева хвиля” проводитиметься в Бердянську в рамках загальноміських заходів з нагоди 190-річчя від заснування міста. На сторінці фестивалю в мережі Фейсбук, організатори повідомляють про підготовку різноманітних сюрпризів, які дивуватимуть гостей та й самих учасників фестивалю.

Зокрема, в рамках фестивалю “Сталева хвиля” відбудеться байкер-шоу, на якому всі охочі матимуть змогу зробити фото на пам'ять; середньовічні рицарі з київського концептуального бойового театру “Art fight” вражатимуть своїми обладунками та театралізованим дійством; не менш оригінальна локація буде підготовлена в скіфському стилі; любителі виробів хенд-мейд зможуть абсолютно безкоштовно пройти майстер-клас з виготовлення оберегів, ляльок-мотанок та ін. сувенірів; ковалі зі всієї України продемонструють свою майстерність та проведуть майстер-класи з виготовлення тих чи інших металевих виробів.

Наразі триває прийом заявок на участь у фестивалі “Сталева хвиля”. Умови участі, свіжі новини можна дізнатись на офіційній сторінці фестивалю ковалів в мережі Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/276410152803333/




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок