Мер Бердянська Володимир Чепурний вдався до спекуляцій на тему вшанування пам'яті ветеранів Другої світової

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.05.2017 · 11:26 · переглядів - 3603

На апаратній нараді при міському голові, Володимир Чепурний в жорсткій формі розкритикував керівників підприємств, установ та організацій, які не долучились до церемонії покладання квітів “Морякам-десантникам”, яка відбулась 5-го квітня в рамках загальноміських заходів, присвячених 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Мер Бердянська Володимир Чепурний вдався до спекуляцій на тему вшанування пам'яті ветеранів Другої світової

Міський голова Володимир Чепурний непрозоро натякнув керівникам казначейства та центру зайнятості, що їм не варто розраховувати на підтримку міської владі, в разі їх звернення до мера, адже колективи цих організацій не з'явились на церемонію покладання квітів.

Чепурной Владимир

Это или неуважение к власти, или неуважение к погибшим и нашим ветеранам! Я вас предупреждаю всех, что это городское мероприятие, поэтому вы, кто работает здесь, любого подчинения — областного, центральной власти или местного совета, обязаны по совести присутствовать на этих мероприятиях. Потому что вы все равно придете когда-нибудь ко мне за тем или иным вопросом, кто за согласованием, кто за назначением-переназначением, кто еще чего то… И как я к вам буду относиться? - попередив Володимир Чепурний присутніх на апаратній нараді.

Варто відзначити, що вищезазначені заходи, а також благодійний телемарафон “Пам’ять”, про який багато говорить мер в останній тиждень, є добровільними заходами. Подібні висловлювання міського голови, суттєво суперечать офіційно задекларованій позиції міської влади про демократичність та відкритість останніх.

Однією з ключових тем для спекуляцій в Україні, з метою отримання додаткових політичних дивідендів, окрім мовного питання, є питання вшанування пам'яті ветеранів та загиблих у Другій світовій. Схоже, що подібними заявами бердянський мер послідував прикладу політиканів з Верховної Ради і вдався до банальної спекуляції на болючій для українців темі. Замість вирішення нагальних міських проблем, Володимир Чепурний продовжує акцентувати увагу громадськості на добровільних заходах, які відбулись два тижні тому.

І наостанок. В історії України вже був період, коли на “добровільні” заходи явка була загальнообов'язковою для всіх комунальників та бюджетників. Очевидно, що міська влада абсолютно не відчуває духу епохи і намагається нав'язати сучасному суспільству архаїзми радянської доби. “Впєрєд, назад в СССР”




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок