Бердянськ втретє приєднається до Всеукраїнської акції “Велодень”

По матеріалам пресс-службы исполкома
30.05.2017 · 08:17 · переглядів - 894

“Велодень” - всеукраїнська акція, яка об'єднує велосипедистів у спільному велопробізі центральними вулицями своїх міст.

Бердянськ втретє приєднається до Всеукраїнської акції “Велодень”

Щорічні велопаради збирають прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах.

За останні роки у Бердянську все активніше розвивається велосипедний рух. У 2015 році була створена громадська організація “Бердянський Велоклуб”, учасники якої виступають за пропаганду здорового способу життя, організовують любительські недільні велопоходи по Бердянському району та дальні туристичні походи по Україні, проводять велопробіги з нагоди Дня Перемоги, Дня міста тощо.

У неділю, 4 червня, бердянські велолюбителі вже втретє приєднаються до Всеукраїнської акції “Велодень”. У нашому місті вона проходитиме під девізом “Мирне небо — запорука щастя”. У рамках акції велосипедисти проїдуть колонною від ТЦ “Екватор” до головної сцени на Приморській площі. Старт колонни о 9:30. Там після невеликої урочистої частини відбудеться дитяча велогонка по завершенні якої усі бажаючі колонною відправляться на Бердянську Косу на “Солом’яний пляж”.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок