В мерії розповіли, як в міськлікарні використали 4 мільйони благодійних внесків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.05.2017 · 12:14 · переглядів - 1160

Під час інформаційного дня, заступник мера Юлія Дойнова озвучила напрямки освоєння благодійних внесків

В мерії розповіли, як в міськлікарні використали 4 мільйони благодійних внесків

В минулому році, в якості благодійних внесків міськлікарня отримали понад 4 мільйони гривень благодійних внесків. Під час засідання виконавчого комітету 10-го травня, міський голова Володимир Чепурний дав доручення детально розписати, куди були спрямовані ці кошти.

3 млн. 465 тис. грн. були використані на закупівлю медичних препаратів для надання ургентної медичної допомоги, придбання термобілизни, спирту та ін.; 494 тис. – на заміну автозапчастин; 191 тис. – придбання обладнання довгострокового використання; 26,5 тис. – на компенсацію оплати харчування в лікарні, коли мед. установа фінансувалась за 1/12 від передбаченого річного обсягу виділення коштів для Територіального медичного об’єднання.

Крім того, Юлія Дойнова повідомила, що вже цього літа в Бердянську з’явиться єдиний центр забору аналізів. Розташовуватиметься на території міськлікарні, поблизу поліклініки «під горою». За словами чиновниці, послуги будуть надаватись, як на платній так і безоплатній основі. Всі аналізи, які необхідно зібрати за направленням лікаря будуть проводитись безкоштовно, без направлення – за відповідну плату.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок