Бердянські поліцейські продовжують боротьбу з наркозлочинністю

По матеріалам пресс-службы полиции
31.05.2017 · 18:29 · переглядів - 1534

Співробітники Бердянського відділу поліції за допомогою бійців батальйону «Скіф» вилучили наркотики, препарати обмеженого обігу та інші речові докази. Триває перевірка.

Бердянські поліцейські продовжують боротьбу з наркозлочинністю

Оперативники Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області отримали оперативну інформацію про причетність місцевого мешканця 1974 року народження до незаконного обігу наркотиків. Слідчим було відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. У ході проведення комплексу слідчо-оперативних заходів правоохоронці отримали санкцію на обшук за місцем мешкання громадянина.

30 травня 2017 року поліцейські за допомогою бійців батальйону поліції особливого призначення «Скіф» провели санкціонований обшук в одному з сіл Бердянського району та вилучили на подвір’ї 146 кущів коноплі.

Крім цього був проведений обшук у квартирі в місті Бердянськ. Під час слідчої дії правоохоронці з’ясували, що зловмисник також використовує для своїх цілей підвальне приміщення в цьому ж будинку. Там співробітники поліції виявили близько 40 мобільних телефонів, різноманітні електроінструменти, банківські картки, пакет з порошкоподібною речовиною (наркотичний засіб «метадон»), 134 пігулки лікарського засобу «ефіна» (прекурсоровмісний підконтрольний лікарський засіб) та медичний шприц з прозорою речовиною.

Всі вилучені наркотичні засоби та пігулки направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Правоохоронці перевіряють чоловіка до скоєння інших кримінальних правопорушень на території міста та встановлюють походження вилученого.

Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок