На Приморській площі відкрили шаховий майданчик

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.06.2017 · 10:00 · переглядів - 2924

Набережна — здавна улюблене місце поціновувачів шахів. Щороку, з настанням тепла і до осені шахісти збирались на майданчику поблизу розважального закладу “Барракуда” для приємного проведення часу з приятелями за партією улюбленої гри. В цьому році для “клубу чотирьох коней” обладнали гральний майданчик.

На Приморській площі відкрили шаховий майданчик

Ремонтні роботи з підготовки майданчика, встановлення столів та шахових фігур завершились ще на минулих вихідних — наприкінці травня. Однак, офіційне відкриття майданчику відбулось 3-го червня, в день відкриття курортного сезону в Бердянську. Власне з цього заходу і стартували офіційні урочистя.

На відкриття шахового майданчику завітали перші особи міської влади, які в привітальній промові подякували підприємцям, які вклали кошти в ремонті роботи та закликали любителів шахів освоювати обладнане місце для гри в шахи та інші настільні ігри.

  • Ідея обладнання такого майданчику у нас була давно. В цьому році до нас звернулись представники фірми "Альфа грин" з пропозицією допомогти місту і ми запропонували зробити подарунок бердянським любителям шахів, - розповів міський голова Володимир Чепурний

Урочисто відкрили шаховий майданчик міський голова Володимир Чепурний та шахіст-любитель Денис Ігнатьєв. 

На відкритому майданчику одразу стартував турнір між юними та досвіченими шахістами.

Тэги: Сезон 2017



Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок