Family day: захоплююче свято для всієї сім'ї

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.06.2017 · 13:48 · переглядів - 3425

Одним з найбільших цікавих заходів до відкриття курортного сезону в Бердянську став фестиваль сім'ї Family day

Family day: захоплююче свято для всієї сім'ї

Другий рік поспіль в нашому місті проводиться свято, метою якого є зміцнення сімей, піднесення батьківського авторитету у дітлахів, прищеплення здорових соціальних орієнтирів для підростаючого покоління.

В парковій зоні ім. Шмідта відкрився дводенний фестиваль Family day. Як і в минулому році весь парк розділили на тематичні зони. Для дорослих організували конкурси, при чому цікавинки підготували, як для татусів, так і для мам. Креативні фото зони приваблювали любителів яскравих сімейних фото.

Для дітлахів організатори підготували чимало приємних сюрпризів, буквально ожививши казкових персонажів та героїв популярних на сьогодні мультфільмів. З дітьми працювали на творчих майстер-класах від учбового центру АВС зі свинкою Пепою, Барашком Шоном та щеням Скай. До себе в гості дітлахів запрошували Капелюшник та Аліса, троль та інші казкові персонажі. За окрему плату діти та дорослі мали можливість нанести аква грим.

Фестиваль розрахований на два дні і для бердянців та гостей міста організатори підготували чимало приємних сюрпризів. Таких як, масштабний флешмоб, різноманітні майстер-класи з виготовлення дерев'яних та карамельних виробів. Під відкритим небом функціонує кінозал, а поціновувачі місцевого рок-гурту “Піла” зможуть відвідати їх концерт ввечері.

Тэги: Сезон 2017



Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок