В Бердянську розробили програму комплексного озеленення міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.06.2017 · 11:13 · переглядів - 1451

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення «Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених насаджень на 2017-2019 роки». На засіданні земельної комісії заступник міського голови Станіслав Лимарчук тезово охарактеризував основні пункти Програми.

В Бердянську розробили програму комплексного озеленення міста

На реалізацію Програми розвитку та збереження зелених насаджень на 2017-2019 роки з міського бюджету пропонується виділити 2 мільйони 799 тисяч гривень. Станіслав Лимарчук підкреслив, що окремі пункти цієї Програми почали запроваджувати цією весною. На 400 тисяч було висаджено дерева, розбито клумби.

Лымарчук Станислав

На сьогодні, площа зелених насаджень в Бердянську в два раза менше норми, - повідомив Станіслав Лимарчук. Специфіка грунту в нижній частині міста вимагає особливого догляду за молодими зеленими насадженнями. Озеленення міста - серйозна робота, яка має включати в себе цілий комплекс заходів. У зв'язку з цим ми розробили Програму розвитку та збереження зелених насаджень на 2017-2019 роки і пропонуємо її затвердити на сесії міської ради.

В Програмі передбачається проведення інвентаризації існуючих дерев, затвердження графіку обрізки та знесення зелених насаджень, розбивка скверів та паркових зон в мікрорайонах.

На червневій сесії пропонується затвердити Програму у загальному вигляді, а детальний перелік заходів по її реалізації - розглянути в серпні.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок