На Бердянщині поліцейськими ліквідовано два посіви нарковмісних рослин

По матеріалам пресс-службы полиции
09.06.2017 · 09:54 · переглядів - 1027

В ході проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» поліцейськими на території Бердянського району було виявлено та ліквідовано незаконні посіви коноплі та снодійного маку.


07 червня дільничні офіцери Бердянського відділу Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Валентин Тиховод і Руслан Варненко на території одного з домоволодінь в селі Успенівка виявили незаконний посів снодійного маку. Загалом правоохоронці вилучили 112 кущів нарковмісних рослин, які господар 1982 року народження вирощував на власному городі, поміж кущами овочевих культур.

А у селі Іванівка Бердянського району працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області провели огляд за місцем мешкання раніше засудженого ніде не працюючого громадянина 1963 року народження. У його ході поліцейські виявили та вилучили 56 кущів коноплі з явними ознаками культивації та сухі частини коноплі.

Вилучене направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За результатами досліджень дії «плантаторів» отримають належну правову оцінку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок