Бердянські поліцейські розповіли підліткам, як зробити літній відпочинок безпечним

По матеріалам пресс-службы полиции
09.06.2017 · 16:48 · переглядів - 827

З початком курортного сезону перших відпочиваючих прийняли й дитячо-оздоровчі центри Бердянська. І щоб відпочинок пройшов спокійно і запам’ятався виключно позитивними емоціями, обов’язок дорослих вжити для цього всіх зусиль.

Бердянські поліцейські розповіли підліткам, як зробити літній відпочинок безпечним

Тому поліцейськими проводиться роз’яснювальна робота щодо того, як не стати жертвою злочину та правильно поводитися у нестандартних ситуаціях.

Наказом начальника головного управління Національної поліції в Запорізькій області Олега Золотоноші розроблено план заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення оздоровчого сезону на узбережжі Азовського моря.

У числі інших заходів, з 12 червня 40 поліцейських підрозділу особливого призначення «Скіф» заступають на охорону публічного порядку у всіх дитячих оздоровчих закладах. А 8 червня співробітники ювенальної превенції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області візитом до дитячого оздоровчого центру «Факел» розпочали цикл лекцій на правову тему. Молодь віком 14 - 16 років, яка приїхала на відпочинок із Харкова та Запоріжжя з цікавістю слухала правоохоронців. Адже поліцейські розповідали, як поводити себе при виникненні нестандартних ситуацій, як не стати жертвою злочину. Незважаючи на літній настрій, підлітки з серйозністю віднеслися до порад.

Поліцейські впевненні, що отримані знання будуть корисними для підростаючої молоді. А подібні зустрічі будуть продовжені на постійній основі й охоплять якомога ширше коло дитячих оздоровчих закладів.




Останні новини Бердянська
вчора, 8 травень, середа 2024
7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок