В Бердянську стартував конкурс в сфері громадського транспорту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.06.2017 · 09:34 · переглядів - 1565

Кожні 5 років в Бердянську проводиться конкурс на визначення підприємців, які надаватимуть послуги з пасажирських перевезень в місті. 12-го червня в мерії відбулось засідання робочої комісії, яка визначила учасників цього конкурсу.

В Бердянську стартував конкурс в сфері громадського транспорту

Конкурс проходитиме в декілька етапів. Перший відбувся сьогодні — члени комісії визначили учасників конкурсу, які надали свої документи. Всього подали заявки на участь у конкурсі 9 підприємців, двоє з них направили дві заявки, тобто по декількох маршрутах. Впродовж двох тижнів члени комісії визначатимуть технічний стан, кількість транспортних засобів у кожного з учасників конкурсу, наявності автобусів для резерву, та обладнаних для осіб з обмеженими можливостями та ін.

На другому засіданні конкурсної комісії відбудеться визначення перевізників по кожному окремому маршруту. В разі, якщо буде два претенденти на один і той самий маршрут — переможця визначать шляхом виставлення балів по різним критеріям, які будуть вивчатись впродовж наступних двох тижнів.

Нагадаємо, однією з головних умов цьогорічного конкурсу від мерії була вимога, щоб автобуси були з автоматичними дверима. Таким чином, чиновники підштовхуватимуть підприємців оновлювати автопарк на більш сучасні транспортні засоби.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок