На міському цвинтарі встановили шлагбаум

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.06.2017 · 13:55 · переглядів - 1754

Цвинтар №2 обладнали контрольно-пропускним пунктом з шлагбаумом. Про це повідомив директор КП «Ритуал» Григорій Гарячев під час апаратної наради в мерії.

На міському цвинтарі встановили шлагбаум

З 1-го червня на міському цвинтарі ми встановили шлагбаум, - розповів Григорій Гарячев. – Зроблено це з метою попередження актів вандалізму та крадіжок. Проїзд для мешканців абсолютно безкоштовний.

Для суб’єктів господарювання, які працюють на території цвинтаря, необхідно оформити дозвільну документацію. Крім того, співробітники КП «Ритуал» проводять інвентаризацію кладовища №1, займаються прибиранням – вже вивезено 60 кубічних метрів сміття.

Нагадаємо, що ідея облаштування в'їзду на міський цвинтар №2 шлагбаумом не нова, колишній директор комунального підприємства Сергій Мартинов виступав з цієї ініціативою ще в минулому році. Однак тоді, представники міської влади не підтримали це починання. Встановлення контрольно-пропускного пункту в цьому році, зайвий раз засвідчує про подвійні стандарти нинішнього керівництва міста. Всі ідеї та пропозиції нинішніми чиновниками оцінюються не по суті ініціативи, а в залежності від того, хто пропонує нововведення. Принцип «свій» - «не свій» в існуючий вертикалі влади в Бердянську став визначальним в управлінні містом.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок