В Бердянську відкрили XXII Всеукраїнський фестиваль «Топ-Топ»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.06.2017 · 21:35 · переглядів - 1869

В міському палаці культури ім. Т.Г. Шевченко стартували XXII фестиваль дитячої творчості «Топ-Топ» та V фестиваль юнацтва та молоді «Зірки Азову»

В Бердянську відкрили XXII Всеукраїнський фестиваль «Топ-Топ»

З 15-го – по 17-те червня більше тисячі конкурсантів з різних куточків України змагатимуться в різноманітних жанрах - хореографія, вокал, художнє слово, циркове мистецтво. Кращих визначатиме фахове журі на чолі з Сергієм Пелюком – директором Запорізького музичного училища ім. П.Майбороди.

Приємно спостерігати, що з кожним роком Всеукраїнський фестиваль «Топ-Топ» в Бердянську вдосконалюється, розширюється коло учасників. Кожного року, під час проведення фестивалю, ми розраховуємо, що відкриємо Україні нових талановитих акторів, - розповів журналістам перед початком церемонії відкриття Всеукраїнського фестивалю Сергій Пелюк.

Творчі колективи міста підготували вражаючі хореографічні номери. Церемонія відкриття проводилась у формі театралізованої вистави про пригоди Пітера Пена. Концертна програма вразила майстерністю артистів, оригінальністю хореографічних постановок, розмаїттям яскравих декорацій. Окремої уваги заслуговує зовнішній вигляд головної сцени міста – високоякісне освітлення, нове вбрання, чітке звучання нарівні з захоплюючими постановками дозволяє констатувати, що організаторам вдалось на високому рівні провести церемонію відкриття  фестивалів «Топ-Топ» та «Зірки Азову».




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок