В центрі Бердянська пропонують відмовитись від водних атракціонів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.06.2017 · 14:27 · переглядів - 2609

Курортний сезон в Бердянську вже розпочався, а діяльність водних атракціонів досі не врегульовано. Представники міської влади пропонують на черговій сесії затвердити порядок розміщення тимчасових пунктів базування для маломірних суден.

В центрі Бердянська пропонують відмовитись від водних атракціонів

Згідно чинного законодавства плав засоби мають розміщуватись в районах місць постійного базування. В Бердянську всього декілька таких стаціонарних пунктів – на Лісках та на Слобідці. Враховуючи, що під час курортного сезону водні атракціони є одним з ключових атрибутів літнього відпочинку на морі, дана проблема для Бердянська стала надзвичайно гострою. 

Підприємці, які надають послуги в сфері водних атракціонів, влаштовували мітинги під стінами мерії, декілька разів зустрічались з міським головою Володимиром Чепурним із проханням якомога швидше врегулювати ситуацію.

Представники міської влади розробили перелік тимчасових пунктів базування маломірних суден. Цей порядок мають затвердити на сесії міської ради, після чого документ передадуть до Запорізької облдержадміністрації, яка своїм рішенням має узаконити діяльність водних атракціонів, на визначених міською радою місцях.

На засіданні депутатського дня в мерії, зав’язалась жвава дискусія щодо відсутності в запланованому переліку тимчасових місць базування в центрі міста. Як відомо з попередніх років, в районі набережної монтувались водні понтони для морських прогулянок на швидкохідних катерах та піратських шхунах. Юрист міськвиконкому Наталя Сарабєєва наголосила, що тимчасові пункти базування водних атракціонів не можуть базуватись на дамбі. Однак, було прийнято рішення ще раз обговорити запропонований перелік і вже в остаточній редакції затвердити на сесії міської ради в четвер.

Варто відзначити, що міський голова Володимир Чепурний висловив крайнє невдоволення роботою своїх заступників.

Чепурной Владимир

Ми з березня намагаємось вирішити цю проблему але до сьогоднішнього дня вона залишається нерозв’язаною. Я не можу нічого сказати про центр міста. Однак мої заступники вирішили ось таким чином. Напевно після сесії я буду роботи організаційні висновки! – висловив свою позицію Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок