Керівництво Бердянського відділу поліції провело черговий прийом жителів Бердянського району з особистих питань

По матеріалам пресс-службы полиции
23.06.2017 · 18:14 · переглядів - 1333

22 червня в.о. начальника Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області підполковник поліції Олег Фомічов провів чергову виїзну зустріч з жителями району

Керівництво Бердянського відділу поліції провело черговий прийом жителів Бердянського району з особистих питань

В цей раз ознайомлення зі станом охорони громадського порядку, проблемними питаннями громадян відбулося на території Новотроїцької сільської ради. Тут, у відмінність від інших громад – а такий захід по Бердянському району далеко не перший, на прийом прийшло 3 громадян. Це не означає, що місцеві дільничні офіцери поліції, що називається не «володіють ситуацією». Як раз навпаки – сільський голова Марія Положенцева відмітила роботу місцевих офіцерів поліції Вадима Тиховода і Руслана Варченко, які допомагають один одному і у яких на двох на обслуговуванні декілька населених пунктів. Просто бувають питання, які не відносяться безпосередньо до компетенції поліції.

Так, наприклад, звернулася похилого віку жителька села, у якої склалися неприязнені відносини із родичами, з якими вона проживає на одній території. Олег Миколайович ознайомився з ситуацією і дав рекомендації, як їй діяти у правовому полі. Поки ж триватиме юридичний розгляд по інстанціям, дільничні офіцери поліції візьмуть ситуацію під свій контроль.

Крім того керівництво поліції і місцевої влади обговорили питання можливого створення на території громади формування по охороні громадського порядку, що було б істотною допомогою і правоохоронним органам, і позитивно вплинуло б на безпеку громадян.

Наступний такий захід відбудеться у наступний четвер - 29 червня, з 17 до 18 години в приміщенні Долинської сільської ради.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок