Результати конкурсу: в Бердянську зменшили кількість автобусів на міських маршрутах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.06.2017 · 13:26 · переглядів - 2541

В Бердянську визначили переможців конкурсу з пасажирських перевезень, який проводиться один раз на 5 років. Результати цьогорічного конкурсу підвели на підсумковому засіданні конкурсної комісії в мерії.

Результати конкурсу: в Бердянську зменшили кількість автобусів на міських маршрутах

Більшість підприємців, які раніше надавали послуги з пасажирських перевезень, продовжуватимуть працювати в цій сфері послуг наступні 5 років. Начальник транспортного відділу мерії Ірина Удовиченко детально роз’яснила представникам ЗМІ, які зміни відбудуться в сфері громадських перевезень, після проведеного конкурсу. 

Підприємці, які перемогли в конкурсі взяли на себе ряд інвестиційних зобов’язань – облаштування автобусів веб-камерами, ідентифікаційними бейджами водіїв та кондукторів, всі учасники конкурсу погодились на безкоштовне перевезення дітей до 7-ми років, учнів 1-4 класів, учні 5-11 класів мають право на 50% знижку, – розповіла Ірина Удовиченко.

Крім того, майже на всіх маршрутах зменшилась кількість транспортних засобів. Це пов’язано з однією з ключових вимог, яку поставили перед конкурсантами в мерії – автобуси мають бути з двома автоматичними дверима. В транспортному відділі запевняють, що зменшення кількості автомобілів жодним чином не вплине на інтервали руху маршрутів. Більше того, на 9-му маршруті інтервал руху буде знижено.

Буде дуже жорсткий контроль за перевізниками. В разі виявлення 3-х порушень будемо ініціювати розірвання договірних відносин з підприємцем. – підкреслила Ірина Удовиченко.

Результати конкурсу будуть затверджені на засіданні виконавчого комітету, через 10 днів, якщо перевізники не оскаржуватимуть оголошені результати.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок