В Бердянську готуються до замору бичка

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.06.2017 · 11:49 · переглядів - 2482

Станом на сьогоднішній ранок рівень кисню в воді відповідає нормі, науковий вилов риби не зафіксував масового підходу бичка до берегу. Однак в мерії закликали всі відповідні служби бути готовими до проведенням протизаморних заходів.

В Бердянську готуються до замору бичка

Секретар міської ради Олексій Холод, під час засідання комісії з надзвичайних ситуацій, закликав представників Приазовського національного парку, співробітників науково-дослідного інституту Азовського моря, комунальні та інші служби бути готовими до заморних явищ. 

Холод Алексей

Ми заздалегідь підготуємо лист до Голови ЗОДА про дозвіл на проведення меліоративного відлову рибу. Як тільки наші науковці повідомлять про зниження кисню в воді ми оперативно направо звернення до облдержадміністрації після чого розпочнемо протизаморні заходи, - розповів Олексій Холод.

Наразі більше 20-ти риболовецьких суден готові розпочати меліоративний вилов риби.

Ситуацію з рівнем кисню у воді та поведінкою риби моніторять спеціалісти науково-дослідного інституту Азовського моря. Станом на ранок сьогоднішнього дня рівень кисню в воді відповідає нормі, повідомив директор НДІ Леонід Ізергін.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок