Бердянські чиновники вкотре пообіцяли підвищення якості послуг в громадському транспорті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.07.2017 · 16:58 · переглядів - 1537

Впродовж тижня після проведення конкурсу з пасажирських перевезень, на наших сторінках в соціальних мережах бердянці почали скаржитись на водіїв та на стан автобусів

Бердянські чиновники вкотре пообіцяли підвищення якості послуг в громадському транспорті

На інформаційному дні начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко і особисто міський голова Володимир Чепурний пообіцяли застосувати жорсткі заходи до перевізників.

Так, Ірина Удовиченко наголосила, що з моменту офіційного затвердження результатів конкурсу  (на засіданні виконавчого комітету 11-го липня) всі автобуси мають виходити на маршрут зі змонтованими відео реєстраторами. Це дозволить перевіряти характер спілкування водіїв з пасажирами. Крім того, на маршрутах залишаться лише ті транспортні засоби, які пройшли перевірку – обладнані двома автоматичними дверима та технічно справні.

Міський голова Володимир Чепурний і начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко підкреслили, що в разі фіксації трьох порушень одним підприємцем, чиновники ініціюватимуть розірвання договору з цим перевізником. Іншими словами, якщо хтось з пасажирів зіштовхнувся з вкрай агресивною поведінкою водія автобусу, відвертим хамством з його боку – про ці факти необхідно повідомляти транспортний відділ, який має відреагувати належним чином і скласти попередження на підприємця. Своєчасні сигнали з боку пасажирів та контроль за чиновниками мерії – єдиний прийнятний варіант боротьби бердянців за підвищення культури спілкування в транспортних засобах. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок