Водопостачання Бердянська: стратегічне бачення Володимира Чепурного

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.07.2017 · 17:13 · переглядів - 2449

Чергове підвищення тарифів на воду в Бердянську, політика водоканалу по закриттю колонок з питною водою вкотре за останні півтора року стала однією з найбільш гострих соціальних проблем в місті.

Водопостачання Бердянська: стратегічне бачення Володимира Чепурного

Інформація про новий етап підвищення тарифів на воду в Бердянську в найближчій перспективі викликало шквал обурення серед містян. Така реакція мешканців міста цілком зрозуміла, адже в 2015-му році з рекламних носіїв, приватних ЗМІ, на зустрічах з виборцями їм обіцяли «Хорошу воду» і запевняли, що знають як стримати тариф в існуючих межах. Сурова дійсність виявилась абсолютно протилежною. Бердянська політична команда Олександра Пономарьова, отримавши владу, стала заручником політичних інтриг своїх же соратників – групи депутатів VI скликання БМР.

В контексті чергового етапу підвищення тарифів на воду та водовідведення в Бердянську, ми поцікавились у міського голови, яке в нього стратегічне бачення вирішення проблеми із водопостачанням в Бердянську.

Чепурной Владимир

Каховський водогін має бути переданий до комунальної власності Бердянська. Однак, це дуже важке питання, адже чимало депутатів облради проти такого варіанту. Також ми шукаємо спонсорів для очистки Берди. Народні депутати працюють над виділенням коштів з екологічного фонду для реконструкції каналізаційних мереж, - пояснив Володимир Чепурний.

Передача Каховського водогону до комунальної власності Бердянська – питання політичної площини

Нинішня міська влада тісно співпрацює з народними депутатами, один із заступників голови ЗОДА – бердянець, в облраді 6 депутатів від Бердянська, один з них очолює бюджетний комітет, судячи з публікацій в ЗМІ є порозуміння і з головою Запорізької обласної державної адміністрації у народних депутатів з Бердянська, однак політичне питання передачі Каховського водогону досі не врегульовано. Навіть більше того, поки що немає навіть посилів, що цей процес найближчим часом зрушить з мертвої точки.

Однак, в той же час Володимир Чепурний сподівається, що до кінця своєї каденції – в найближчі три роки, Каховський водогін врешті буде передано на баланс комунального підприємства.

В будь-якому випадку, вирішення цієї політичної проблеми залежатиме від політичної майстерності нинішньої правлячої команди. Допоки ж ця проблема перекривається за рахунок коштів бердянців – через систематичне підвищення тарифів на воду.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок