Виїзний прийом поліції громадян в смт Андріївка

По матеріалам пресс-службы полиции
07.07.2017 · 14:48 · переглядів - 886

Начальник Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області Олег Фомічов провів виїзний прийом громадян в смт Андріївка

Виїзний прийом поліції громадян в смт Андріївка

Народна мудрість стверджує – краще один раз побачити, ніж декілька разів почути. Саме за таким принципом відбуваються щотижневі (що четвергові) зустрічі начальника Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олега Фомічова з жителями нашого району. Безумовно, є і зведення, і статистика, і прийоми громадян у відділі поліції, але нічого не замінить особистого спілкування, що називається «на землі». Так, 6 червня з «ознайомчо-інспекторською» метою, керівництво відділу поліції відвідало смт Андріївка. Це, на сьогоднішній день, сама велика селищна рада району, яка об’єднує села – Софієвку, Успенівку, Іванівку, хутори - Сахно, Дахно, Новосельське, з населенням до 5 тисяч чоловік. На прийом начальника відділу поліції записалося 5 чоловік. Таке спілкування називається «з особистих питань», тому прізвищ відвідувачів і суті проблем торкатися не будемо. Можна відмітити, що, на жаль, не обійшлося без скарг на конфлікти з родичами на сімейно-побутовому підґрунті, а також були питання по раніше поданим заявам і розпочатим кримінальним провадженням. В одних випадках Олег Миколайович надав громадянам роз’яснення норм чинного законодавства, в інших взяв справу під свій контроль. 

Було приємно, що, незважаючи на заклопотаність, також прийшли громадяни, які висловили подяку керівнику поліції за роботу місцевих дільничних офіцерів поліції – Валентина Тиховода і Руслана Варченка. Голова селищної ради Наталія Кагадій підтвердила високу оцінку службової діяльності місцевих поліцейських.

Традиційно керівництво поліції і місцевої влади обговорили можливість створення на території селищної ради громадського формування з охорони публічного порядку - Наталія Анатоліївна підтримала таку ініціативу, тим більше, як з’ясувалось, такий досвід в селищі вже мається. Також були затронуті інші аспекти безпеки місцевих жителів, зокрема під час масових заходів.

Наступна така зустріч відбудеться з жителями Берестовської сільської ради, 13 липня з 17 до 18 години ( телефон для довідок 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції).




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок