Кримінальна хроніка за тиждень

По матеріалам пресс-службы полиции
10.07.2017 · 14:25 · переглядів - 1523

В період з 3 по 10 липня до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло 809 звернень громадян, інформація по 95 з них внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань, за адміністративні правопорушення складено 126 протоколів. 

Кримінальна хроніка за тиждень

9 липня близько 02:50 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від медпрацівників, що до приймального відділення міськлікарні від магазину по вулиці Довганюка у місті Бердянськ було доставлено громадянина 1990 року народження з чисельними колото-різаними ранами тулубу. 

На місце негайно виїхали співробітники поліції. Як з’ясувалося на місці пригоди, тілесні ушкодження йому спричинив інший місцевий мешканець 1974 року народження, який наразі знаходиться під вартою у лікарні.

Всі обставини і мотиви злочину з’ясовуються. Триває досудове розслідування за ознаками ч. 2 ст. 15 ч.1.ст.115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство). 

Всіх можливих свідків пригоди просимо звернутися до Бердянського відділу поліції, к.403, старший слідчий олексій Мартем`янов.

Начальник відділу поліції Олег Фомічов відмітив роботу відділу кримінальної поліції, оперативники якого затримали ряд підозрюваних у скоєні злочинів:

Співробітниками кримінальної поліції Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області затримано місцевого мешканця 1974 року народження, на рахунку якого поки два доведених факти крадіжок:

02 липня він проник на території домоволодіння, що у мікрорайоні «Колонія» у м.Бердянську і вкрав велосипед. А 04 липня він, шляхом вільного доступу проник до офісу в центральній частині міста і вкрав речі на майже 500 грн. Все вкрадене вилучене. Його також чекає відповідальність за ознаками ч.2 ст.185 КК України.

А «спеціалізація» іншого місцевого громадянина 1974 р.н., кишенькові крадіжки. Так, в приміщенні служби кур’єрської доставки, він скоїв крадіжку мобільного телефону «LG», вартістю 3000грн. Потерпіла - місцева громадянка 1993 року народження і не відчула, як у неї з сумочки пропав дорогий гаджет. Також відзначилися співробітники кримінальної поліції.

Попереджаємо жителів і гостей міста – щоб не стати жертвою таких злочинів, треба бути уважнішими в місцях скупчення людей – транспорт, місця масових гулянь, торгівельні заклади – магазини, ринки тощо.

07 липня до Бердянського відділу поліції звернулася місцева громадянка 1977 року народження із заявою, що напередодні, 6 липня близько 21 години, коли вона зі своїм знайомим знаходилася біля магазину по вул.Баха, до них підбіг громадянин і, завдавши декілька ударів кулаком в область голови її супутнику, забрав сумочку з грошима і мобільним телефоном. Збиток встановив 1200грн. В поліцію вони звернулися тільки на наступний день. Тем не менш, за прикметами, співробітниками сектора реагування патрульної поліції Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області був затриманий місцевий громадянина 1983 року народження. Зараз він на підставі ст. 208 КПК України знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Бердянського відділу поліції, де, ймовірно, і буде чекати суду – йому інкримінується ч.2 ст.186 КК України (Пограбування), санкція за якою до 6-ти років позбавлення волі. 
Нагадуємо, якщо ви стали жертвою або свідком злочину, знайдіть можливість повідомити про це поліцію у найкоротший термін, що значно підвищить шанси затримати підозрюваних по «гарячих» слідах. 

За інформацією заступника начальника відділу по слідству Олександра Суслова: До Бердянського відділу поліції із заявами звернулося ряд жителів міста, які замовили одному громадянину виготовлення і встановлення метало-пластикових виробів. В зазначений час робота виконана не була, кошти не поверталися. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.190 КК України (Шахрайство). Особа, що видавала себе за приватного підприємця встановлена. Як з’ясувалося, на його рахунку не один десяток ошуканих громадян в інших районах області. 

Звертаємось до жителів міста Бердянська і Бердянського району. Якщо ви стали жертвою такого злочину, просимо звертатися до Бердянського відділу поліції, к.402.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок