У Бердянську викрили серійного крадія

По матеріалам Відділу комунікації поліції Запорізької області
10.07.2017 · 16:49 · переглядів - 1209

Працівники поліції Бердянська затримали зловмисника, який вчинив на території Запорізької області більше двох десятків крадіжок. Триває перевірка на причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів


Протягом червня до Бердянського відділу поліції надійшло декілька заяв від місцевих мешканців про крадіжки. У двох випадках невідомий проник у приміщення та викрав речі. Вжитими заходами поліцейські встановили особу та затримали крадія. Ним виявився 24-річний раніше засуджений мешканець міста Енергодар.

На сьогодні доведена причетність затриманого до 4 крадіжок у Бердянську та 17 в Енергодарі. Злодія переважно цікавили мобільні телефони, золоті прикраси, інше цінне майно. Так, наприклад, 4 червня із закритого приміщення кафе в Бердянську підозрюваний викрав «iPhone 5s», а 28 червня проник до орендованого літнього будиночка та скоїв крадіжку грошей і золотого ланцюжка.

Наразі злодієві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відкриті кримінальні провадження за ч.1, ч. 2, ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Найсуворіше покарання, яке загрожує підозрюваному, - до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Всього з початку року працівники поліції Запорізької області розкрили 2774 крадіжки приватної власності.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок