В Бердянську поліцейські припинили діяльність наркопритону

По матеріалам пресс-службы полиции
13.07.2017 · 12:35 · переглядів - 1513

Раніше засуджена жінка надавала своє помешкання для вживання та виготовлення наркотичних засобів. Правоохоронці ліквідували наркопритон та вилучили наркотики.

В Бердянську поліцейські припинили діяльність наркопритону

12 липня працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області під час проведення оперативно-профілактичної операції «Мак-2017» провели огляд помешкання в місті Бердянськ.

Встановлено, що 31-річна раніше засуджена жінка надала своє житло 32-річному громадянину для виготовлення та вживання наркотичних засобів.

За місцем мешканця зловмисниці поліцейські виявили та вилучили наркотичний засіб «екстракційний опій» загальним об’ємом 1 літр 500 мл та медичний шприц, заповнений рідиною об’ємом 3 мл (наркотичний засіб «ацетильований опій»).

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.317 організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили та вилучили близько 6 тисяч кущів коноплі у Бердянському та Веселівському районах.

Загалом з початку 2017 року працівниками запорізької поліції вилучено з незаконного обігу понад 6 кілограмів опію. Також поліцейськими ліквідовано 14 наркопритонів.

Відділ комунікації поліції Запорізької області




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок