Восени в Україні з'явиться власний лоукостер

По матеріалам Новое время.Бизнес
14.07.2017 · 11:00 · переглядів - 583

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян прогнозує створення нового лоукостера з українськими та іноземними інвестиціями восени 2017 року

Восени в Україні з'явиться власний лоукостер

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Сегодня.

"Зламати ситуацію дозволить створення нової авіакомпанії в сегменті лоукост. Сподіваюся, зареєструємо її восени. Це приватні інвестиції: 51% - Україна, 49% - іноземці. Структура повинна бути такою, оскільки тільки компанії з українською реєстрацією можуть виконувати внутрішні рейси", - сказав міністр.

Нагадаємо, Омелян заявляв, що в цьому році в Україні повинна бути зареєстрована вітчизняна бюджетна авіакомпанія.

Раніше Омелян заявляв, що в Україні може з'явитися нова авіакомпанія, яка може стати конкурентом МАУ.

Нагадаємо, ірландська авіакомпанія Ryanair після тривалих переговорів скасувала плани з виходу на авіаринок України. Авіаперевізник пояснив таке рішення розбіжностями з керівництвом Борисполя, яке відмовилося виконувати досягнуті між авіакомпанією та Міністерством інфраструктури України домовленості.

У свою чергу гендиректор Борисполя Павло Рябікін звинуватив лоукостер Ryanair в незаконних вимогах. Також він заявляв, що через ультиматум Ryanair аеропорт може зазнати збитків в 2 млрд грн.

Коментуючи ситуацію, що склалася, Володимир Омелян заявив, що у відмові Ryanair запланованого входу в Україні винен також і найбільший авіаперевізник країни - авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ).



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок