Керівник Бердянського відділу поліції провів черговий прийом жителів Бердянського району.

По матеріалам пресс-службы полиции
14.07.2017 · 18:03 · переглядів - 980

Берестовська громада - а саме тут 13 червня відбувся виїзний прийом начальником Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олегом Фомічовим

Керівник Бердянського відділу поліції провів черговий прийом жителів Бердянського району.

Берестовська громада - а саме тут 13 червня відбувся виїзний прийом начальником Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олегом Фомічовим – це одне з двох громадських об’єднань, які вже функціонують на території нашого району і включає села – Берестове, Карла-Маркса, Миколаївку, Родіонівку, Малинівку, Гладове, Калайтанівку, і хутори - Сачки і Довбино.

Керує всім цим голова громади Наталля Кушнір, а охорону публічного порядку – безпосередньо на місці – здійснює дільничний офіцер поліції Олексій Бобро. Невирішених питань у жителів, які б потребували втручання керівництва поліції, як виявилося небагато. Тому Олег Миколайович і Наталья Миколаївна мали можливість обговорити особливості місцевого побуту, проведення масових заходів, детально обсудити питання створення територіального формування з охорони публічного порядку з числа місцевих, небайдужих членів громади, що стало б суттєвою допомогою місцевому дільничному.

В розмові прийняв участь заступник голови Євген Зіборов. Як ясувалося, керівники мають спільне бачення вирішення поточних проблем, що, безумовно, позитивно вплине і на безпеку людей, і на розвиток громади. 

Наступний такий захід відбудеться в самому східному населеному пункті району – селі Червоне Поле, 20 липня з 17 до 18 години. Телефон для довідок – 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок