Краєзнавчий музей міста отримав сучасний ремонт

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.07.2017 · 09:15 · переглядів - 961

Сьогодні, 17 липня, міський голова Володимир Чепурний ознайомився з ходом ремонтних робіт в краєзнавчому музеї міста. Роботи тривають третій місяць, вже виконано всі внутрішні роботи, ще залишився поточний ремонт даху.

Краєзнавчий музей міста отримав сучасний ремонт

Разом із заступником Юліей Дойновою, директором музею Людмилою Ноздріною та головним підрядником ФОП В. М.Табаков Володимир Павлович оглянув виконані за проектом плани. А подивитись є на що. Як висловилась Людмила Федорівна весь колектив не просто радий, а щасливий, бо такого ремонту приміщення не бачило багато років — підлога, комунікації, стіни прийшли до жахливого стану.

“В нашому місті не тільки море, а й багато місць для культурного та пізнавального відпочинку. Одним з таких є наш краєзнавчий музей, який довгий час не бачив ремонту. Нашу ініціативу підтримав депутатський корпус й було виділено 1 млн 457 тис. грн (на розробку проекту, його експертизу та самі роботи). На черзі й інші музеї міста, які потребують ремонту.” відзначив, міський голова. А також зазначив, що до Дня міста будуть винайдені можливості привести до ладу фасад всього будинку, адже перший поверх, де розташований музей, виглядає дуже гарно.

Як розповіли підрядники був виконаний значний об’єм робіт, найскладніший це заміна всіх комунікацій — теплової, водопостачання та каналізації, і заміна 397 м2 підлоги на ламінатне покриття і керамічну плитку. Було утеплено 440 м2 зовнішніх стін музею. Встановлено теплові лічильники та енергозберігаюче освітлення. Замінено всі вікна на склопакети.

Скоро музей відкриє двері для відвідувачів, як повідомила Людмила Федорівна наразі частково проходить оновлення його експозицій, а робітники завершують ремонт даху закладу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок