Офіцери – випускники ознайомились з прикордонними підрозділами

Бердянськ 24
18.07.2017 · 14:05 · переглядів - 761

Протягом минулого тижня, на базі управління Бердянського прикордонного загону та підпорядкованих підрозділах пройшли збори молодих офіцерів.

Офіцери – випускники ознайомились з прикордонними підрозділами

Щороку всі прикордонні загону поповнюються офіцерськими кадрами. Не став виключенням і Бердянський загін, до якого цього літа прибули більше десяти лейтенантів, випускників Національної академії ДПСУ ім. Б.Хмельницького.

А щоб випускники розуміли всі аспекти несення служби на ділянці відповідальності прикордонного загону, протягом минулого тижня для них організували збори в підрозділах Запорізької та Херсонської областей.

Крім теоретичної частини, лейтенанти також змогли ознайомитись із несенням служби на державному кордоні та на адміністративній межі, зокрема і в контрольному пункті в’їзду – виїзду. Подивились як здійснюється охорона морської ділянки, а також які засоби, техніка та озброєння використовується в підрозділах.

Після проведення зборів всі молоді офіцери вибули до своїх місць служби на ділянці Бердянського загону з новими враженнями та знаннями. 

Азово-Чорноморське регіональне управління
Держприкордонслужби України




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок