Ремонт нижньої частини Західного проспекту коштує 8 мільйонів гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.07.2017 · 16:19 · переглядів - 1135

Реконструкція Західного проспекту планується в 2 черги – спуск з Мелітопольського шосе до вул. Консульської та друга черга від вул. Консульської до вул. Горького. Ремонт другої черги спеціалісти оцінили в 8 мільйонів 300 тисяч гривень

Ремонт нижньої частини Західного проспекту коштує 8 мільйонів гривень

За інформацією заступника міського голови Юлії Дойнової для реконструкції Західного проспекту розробляється проектна документація. По першій черзі проект ще не готовий, тому вартість робіт, поки що, невідома. Для другої черги від вулиці Консульської до вул. Горького проект вже розроблено, він проходить експертизу. Загальна вартість робіт – 8 мільйонів 300 тисяч гривень.

Громадський активіст Іван Харченко акцентував увагу представників міської влади на необхідності нанесення дорожньої розмітки, як на Західному проспекті, так і на інших вулицях міста. Також активісти наголосили на незадовільному темпі проведення ремонту доріг.

Чепурной Владимир

- Всім добре відомо, що в Бердянську багато доріг, які потребують ремонту. Ми планово проводимо реконструкцію, охопити одразу всі об’єкти одним підрядником просто неможливо, для цього нам знадобиться 10 підрядних організацій, - парирував активістам міський голова Володимир Чепурний.

В контексті вислову Володимира Чепурного виникає запитання, чому не оголосити конкурс одразу по декількох об’єктах, щоб ремонт доріг виконали декілька підрядників, адже кошти на ці потреби в бюджеті є. Звичайно, це питання риторичне, адже всім добре відомо, чия фірма освоює підряди в Бердянську.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок