Бійка на пляжі: чоловік, жінка та дитина постраждали від свавілля обслуговуючого персоналу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.07.2017 · 17:13 · переглядів - 6075

На засіданні дорадчого комітету з питань розвитку громадянського суспільства голова ГО «Самооборона-Бердянськ» Віталій Жавжаров та голова ГО «Вільна громада» Ігор Касьянов розповіли про інцидент, який трапився на одному з пляжів Слобідки.

Бійка на пляжі: чоловік, жінка та дитина постраждали від свавілля обслуговуючого персоналу

Обслуговуючий персонал спочатку облаяв відпочивальницю, а потім завдав тілесних ушкоджень всій сім’ї.

Громадські активісти закликали міського голову Володимира Чепурного розірвати договір оренди пляжу, оскільки орендарем грубо порушуються правила міського благоустрою, а обслуговуючий персонал дозволяє застосувати силу для вирішення конфліктних ситуацій.

Конфлікт трапився на минулому тижні. За словами Віталія Жавжарова жінка звернулась до одного зі співробітників пляжу з запитанням про вартість прокату катамаранів. Хлопець в грубій формі відповів на запитання, після чого до словесної перепалки долучився чоловік відпочивальниці. В підсумку персонал пляжу побив всю сім’ю, включно з дитиною, розповів Віталій Жавжаров.

На цьому ж засіданні стало відомо, що орендарем ігноруються вимоги щодо прибирання пляжу та вивезення сміття. Цю інформацію підтвердив і директор КП «Бердянськекотранс» Іван Братеньков.

Враховуючи вищезазначене, активісти закликали міського голову розірвати угоду оренди пляжної території з підприємцем із Запоріжжя.

Чепурной Владимир

Пляж передано в оренду за результатами аукціону, підприємець запропонував найвигіднішу пропозицію і виграв конкурс. Ми не можемо просто взяти і розірвати договір оренди. І взагалі, чому громадськість не допомагає міській владі? У нас в місті чимало проблем, а громадські активісти лише на словах розповідають, що і як нам роботи, - емоційно прокоментував конфлікт міський голова Володимир Чепурний.

Варто відзначити, що на минулому тижні редакція «Бердянськ 24» намагалась отримати офіційний коментар в міськвідділку поліції, однак конкретної інформації ми не отримали. Співробітники поліції зазначили, що конфліктних ситуацій на пляжах міста в розпал курортного сезону вистачає і конфлікт на Слобідці кардинально не відрізняється від конфліктів на інших пляжах.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок