Виїзний прийом громадян начальником Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області

По матеріалам Пресс-службы Бердянской полиции
28.07.2017 · 13:05 · переглядів - 1202

27 липня начальник Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області підполковник поліції Олег Фомічов провів чергову виїзну зустріч з жителями району

Виїзний прийом громадян начальником Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області

В цей раз ознайомлення зі станом охорони громадського порядку, проблемними питаннями громадян відбулося на території Троїцького старостинського округу.

«Маленька Швейцарія» - так її з любов’ю називають місцеві - і з ними можна цілком погодитися, розташована у живописному місці приблизно в 45 км на північний – схід від м. Бердянська. Округ включає села Троїцьке (колишнє Карла-Маркса), Глодове, Калайтанівку з населенням трохи більше тисячі людей, і входить до Берестівської територіальної громади. Незважаючи на анонсованість заходу, громадян з невирішеними питаннями не виявилося. Не виключно, що тут зіграло роль те, що візит прийшовся на закінчення косовиці і люди готувалися до свята. А, ймовірніше всього, посадові особи – староста Віктор Примак і дільничний офіцер поліції Олексій Бобро, люди з багатим досвідом і, що називається, володіють ситуацією і вирішують всі питання.

Як зазначив Віктор Іванович, - «не без дрібних правопорушень, звісно, але люди законослухняні, доброзичливі». 

Тем не менш керівники поліції і місцевої громади обговорили питання можливого створення формування по охороні громадського порядку, з числа місцевих жителів, що було б істотною допомогою і правоохоронним органам, і позитивно вплинуло б на безпеку громадян.

Про час наступної такої зустрічі буде повідомлено окремо. Якщо в якійсь громаді, може у конкретної особи, маються тривалі проблеми юридичного характеру і їх вирішення знаходиться в компетенції поліції, а самі громадяни з якоїсь причини не можуть звернутися до правоохоронних органів, керівництво Бердянського відділу поліції готове виїхати на місце і допомогти у зясувані.

По всім питанням можна звернутися у телефонному режимі – 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок