В Бердянську шість нардепів говорили про соціально-економічний розвиток

По матеріалам пресс-службы исполкома
03.08.2017 · 16:54 · переглядів - 2666

Шість народних депутатів України разом з міським головою Бердянська обговорили питання соціально-економічного розвитку регіону

В Бердянську шість нардепів говорили про соціально-економічний розвиток

Міський голова Володимир Чепурний зустрівся з народними депутатами України Сергієм Шаховим, Сергієм Рудиком, Дмитром Лубінцем та Ігорем Артюшенко. На запрошення народних депутатів Олександра Пономарьова та Сергія Валентирова група депутатів відвідує сьогодні місто Бердянськ в межах робочої поїздки до регіонів наближених до зони конфлікту на Сході країни. У зустрічі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін та голови Бердянської, Розівської, Приморської, Якимівської, Приазовської райдержадміністрацій.

Міський голова привітав гостей у Бердянську та відзначив, що зараз у місті склались гарні взаємовідносини і з депутатами міської ради, обласної ради (Бердянськ в області представлений шістьма депутатами) та народними депутатами України, і це дозволяє спільно вирішувати різні проблемні питання та залучати кошти на розвиток міста. Користуючись нагодою і присутністю такої чисельності народних депутатів міський голова звернувся до них по допомогу у вирішенні житлового питання внутрішньо переміщених осіб і ветеранів АТО.

Міська влада вирішує це питання в міру своїх можливостей, але існує гостра проблема недостатнього житлового фонду. У зв’язку з реорганізацією державних служб на території міста вивільняються приміщення та окремі будівлі. Як приклад: по вул. Свободи, 113 (ДУ «Бердянська міська санітарно-епідеміологічна станція Запорізької області Міністерства охорони здоров'я) та нежитлові приміщення по вул. Свободи 60-а (приміщення Державної фінансової інспекції). Тож міський голова раніше звернувся за підтримкою до народного депутата Олександра Пономарьова, а сьогодні й до його колег, з проханням посприяти в передачі цих об'єктів нерухомості з державної форми власності в комунальну. Зараз в Бердянську кількість зареєстрованих вимушено переміщених осіб складає 9 800 осіб, ветеранів АТО - 630 і ця кількість зростає. Всі ці категорії громадян потребують допомоги із забезпечення належними житловими умовами.

У дискусії народний депутат України Дмитро Лубінець відзначив що, в нашому місті він був неодноразово, і бачить, що Бердянськ останні два роки стрімко розвивається та змінюється на очах. І це результат спільної роботи міської влади та депутатів, об’єднаної задля розвитку міста.

Під час зустрічі були обговорені також питання соціально-економічного розвиток регіону, ремонту доріг, відновлення роботи бердянського аеропорту, важливості відновлення об'єктів соціальної інфраструктури як у містах, так і у сільській місцевості, створення умов для розвитку бізнесу та нових робочих місць.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок