Мер Бердянська анонсував кадрові перестановки в КП «Міськліфт»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.08.2017 · 11:55 · переглядів - 1198

Міський голова Володимир Чепурний прямо заявив бердянським журналістам, що нинішнього керівника КП «Міськліфт» в подальшому він не бачить директором цього підприємства

Мер Бердянська анонсував кадрові перестановки в КП «Міськліфт»

Нагадаємо, 1-го серпня, під час наради з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів мерії, Володимир Чепурний, після звіту директора Юрія Гринько, висловив своє невдоволення роботою цього підприємства. В нашому матеріалі ми акцентували увагу наших читачів на проблемах ліфтового господарства міста – заборгованість іншого комунального підприємства «Житлосервіс 2-А» перед «Міськліфтом» за експлуатацію ліфтів зросла до 350 тисяч гривень.

На інформаційному дні в мері, Володимир Чепурний повідомив, що на підприємстві за декілька місяців утворилась заборгованість по заробітній платні і також керівництво «Міськліфта» не змогло освоїти кошти, виділені з міського бюджету.

Чепурной Владимир

- Я не бачу цього керівника директором «Міськліфту». Можливо він хороший як головний інженер, однак як директор не впорався зі своїми обов’язками, - наголосив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок