Ознайомлення безробітних з Проектом Червоного Хреста.

Бердянськ 24
09.08.2017 · 12:25 · переглядів - 667

Працевлаштування безробітних громадян – одне із пріоритетних завдань Державної служби зайнятості України

Ознайомлення безробітних з Проектом Червоного Хреста.

Фахівці Бердянського міського центру зайнятості в діалозі з організаціями – партнерами міста вирішують цю проблему, незважаючи на складну економічну та політичну ситуацію, яка склалась на сьогоднішній час в Україні.

Починаючи з 2014 року до Бердянська для тимчасового проживання з Донецької та Луганської областей прибувають громадяни України.

З метою забезпечення надання соціальних послуг, передбачених законодавством про зайнятість населення та державне соціальне страхування на випадок безробіття, спеціалістами Бердянського міського центру зайнятості плануються багато заходів саме для цієї категорії громадян. Адже вони потребують особливої психологічної підтримки.

Але основною метою цих заходів є працевлаштування, яке вирішує питання матеріального забезпечення тих, хто звернувся за допомогою.

8 серпня 2017 року в приміщенні Бердянського міського центру зайнятості відбулася інформаційна зустріч голови Бердянської міської організації Товариства Червоного Хреста Тихомирової Інни з внутрішньо переміщеними особами. У заходах взяли участь 8 безробітних з числа ВПО.

Основною метою зустрічі стало ознайомлення безробітних з числа ВПО з Проектом Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста.

Цей Проект – це підтримка домогосподарства ВПО шляхом надання цільової грошової допомоги для початку та відновлення джерела прибутку.

Знайти своє місце у професійному самовизначенні можна завжди, незважаючи на різні перешкоди та обставини. Треба тільки мати бажання для цього.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок