В наступному році спеціальна комісія ретельно перевірить бердянський аквапарк

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.08.2017 · 13:56 · переглядів - 2825

Бердянський аквапарк «Мис доброї надії» - колись був однією з головних візитівок Бердянська, як курортного містечка. В цьому році відвідувачі масово скаржаться на низькій рівень сервісу та безпеку відпочивальників.

В наступному році спеціальна комісія ретельно перевірить бердянський аквапарк

На сайті відпочинку Brd.ua, на сторінці присвяченій аквапарку, бердянці та гості міста залишають вкрай негативні відгуки після відпочинку в аквапарку.

Бердянський аквапарк - приватна структура, однак ми все ж поцікавились, чи може міська влада впливати на адміністрацію закладу. Міський голова Володимир Чепурний запевнив, що розмова обов’язково відбудеться з власником аквапарку, а з наступного року, наряду із закладами відпочинку, спеціальна комісія ретельно перевірить і аквапарк.

Чепурной Владимир

Так, трапляються різні випадки на відпочинку. Після двох надзвичайних ситуацій в дитячих оздоровчих закладах ми поставили задачу всі службам дуже й дуже ретельно перевіряти ці заклади. В наступному році ми попросимо, щоб вони перевірили і аквапарк. Обов’язково проведемо усну бесіду з власником, - наголосив Володимир Чепурний.

С отзывами о бердянском аквапарке Вы можете ознакомиться здесь - https://brd.ua/akvapark/reviews/




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок